Craiova

In anul 2018, AGENTIA BEBETI a fost fondata la Craiova, fiind singura agentie de bone, menajere si ingrijitoare batrani din Oltenia. Scopul asumat al fondatorilor este de a asigura stabilitate, liniste si siguranta clientii nostri.
In prezent, reusim sa satisfacem cerintele multor familii, care au nevoie de ajutor, precum si al persoanelor care isi doresc un loc de munca stabil.
Ne mandrim cu faptul ca am dezvoltat un portofoliu amplu de clienti, iar piata locala confirma calitatea serviciilor nostre, prin fidelitate si feed-back pozitiv.

Va invitam si pe dumnevoastra sa cunoasteti echipa si ofertele noastre.

Cristina Plaiasu

Fondatoarea Agentiei Bebeti activeaza ca avocat de peste 15 ani si este doctoranda la Facultatea de Medicina Craiova.
Ea este liderul echipei noastre datorita spiritului sau antreprenorial si ale calitatilor pe care intruneste:punctualitatea, organizarea si profesionalismul .

Balasa Luiza

Absolventa a Facultatii de Drept, de acum 2 ani face parte din echipa noastra de recrutare, contribuind la calitatea raportului dintre cerere si oferta.
Apreciem optimismul si creativitatea ei, iar atentia la detalii este atuu indispensabil la realizarea task-urilor zilnice
In timpul liber, Luizei ii place sa descopere retete culinare, natura si cartile.

Mocanu Silvia

Absolventa Facultatii de Drept a lucrat in domeniul resurselor umane si s-a alaturat agentiei noastre, acum 1 an in urma, cu scopul de a deveni bona.
Postul de bona ii placea pentru faptul ca petrecea timp cu micutii si se bucura de un job stabil, iar in timp a ocupat postul recruiter in cadrul firmei noastre si se ocupa de dezvoltarea pasiunilor ei: fotografiile, redactarea si editarea articolelor, web design, limbi straine, pictura, lectura.