Cum lucram

Bebeti ofera un mod inteligent, usor si rapid de a gasi o bona sau menajera in zona Craiova si imprejurimi.

Procesul de recrutare, in Agentia Bebeti, presupune verificarea atenta si in detaliu a fiecarei persoane care este interesata de practicarea meseriei de bona sau menajera. Inregistrarea in baza de date a Agentiei se face in urma unor pasi rigurosi pe care fiecare candidata trebuie sa ii parcurga.  Selectam doar acele persoane pe care le-am angaja in propria casa. Daca in cazul menajerelor cautam ca acestea sa fi lucrat anterior si sa prezinte un grad ridicat de incredere, in cazul bonelor, procedura este mult mai riguroasa.

In Agentia Bebeti selectia si plasarea unei bone presupune urmatorii pasi:

Recrutare

 1. Interviu telefonic
 2. Interviu la sediul agentiei noastre, interviul este pregatit impreuna cu personal specializat in domeniul psihologic.
 3. Verificarea candidatelor in mediu online, acolo unde este posibil
 4. Verificarea referintelor primite pentru bonele care au lucrat anterior
 5. Daca primele 4 puncte au fost parcurse si trecute cu punctaj maxim, urmeaza testul psihologic condus la cabinetul psihologului clinician, acreditat sa emita avize ca persoana testata este apta sa desfasoare meseria de bona.

Plasare

 1. Interviul cu familia
 2. Perioada de proba de o saptamana (7 zile) in locuinta familiei si in contact cu copiii.

In acest fel ne asiguram ca numai acele persoane care se potrivesc familei dumneavoastra sunt selectate si plasate.

Ce servicii va oferim

Dupa ce va inregistrati prin completarea formularului care va este destinat:

 1. Veti fi sunat de catre noi pentru a cunoaste mai bine nevoile familiei dumneavoastra.
 2. Noi vom identifica intre bonele/menajerele noastre, pe aceea sau acelea care sa corespunda cel mai bine profilului dorit.
 3. Va vom pune la dispozitie, la sediu nostru, dosarul complet al bonei sau menajerei, cu fisa de interviu, cazierul judiciar, avizul psihologic si alte acte si referinte aferente
 4. Vom media discutia initiala dintre dvs. si viitoarea bona/menajera
 5. Dupa ce selectati persoana pe care o considerati potrivita, urmeaza sa va intocmim contractul de prestari servicii si factura aferenta si sa achitati comisionul catre agentia noastra.
 6. Timp de 7 zile in perioada de proba, veti avea posibilitatea sa testati adaptarea persoanei alese in locuinta familiei si in contact cu copiii (in cazul bonei)
 7. Dupa cele 7 zile de proba, exista urmatoarele variante:
 8. Bona/menajera este minunata si se potriveste familiei si, dupa caz, copiilor, situatia in care suntem fericiti si urmeaza sa ne auzim pentru a confirma cu dvs acest aspect si ulterior.
 9. Daca in urma perioadei de proba, bona/menajera nu se poate adapta, dumneavoastra optati fie sa beneficiati, fara niciun alt cost suplimentar, de alte 2 persoane la proba pentru o perioada de 60 zile calendaristice conform contractului initial, fie sa primiti banii inapoi.

In toata perioada contractuala, beneficiati de un numar nelimitat de consultatii telefonice.

Noi ne declaram bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile pe care le puteti avea pe tot parcursul procesului si sa va oferim asistenta ori de cate ori ne solicitati acest lucru.