Despre noi

Suntem doua mamici care, dupa ce au gasit cu greu persoanele potrivite pentru copiii lor, si-au dorit sa gaseasca solutii si pentru alti parinti.

Bebeti Bone si Menajere a luat fiinta in 2018 si este singura Agentie de recrutare si plasare bone si menajere in Craiova, avand la baza experienta profesionala si personala a celor doua mamici initiatoare: Cristina Plaiasu (avocat) si Ani Cruceru (antreprenor).

Cristina Plaiasu

Tudor a sosit pe lume intr-un moment de ascensiune profesionala. Cristina, avocat de succes, a simtit dupa primul an cu Tudor, ca nici un caz in instanta nu a fost atat de solicitant precum puiul de om pe care il iubeste enorm, astfel a decis ca este momentul sa isi ia un ajutor. Dupa ce a cautat timp de mai bine de 5 luni, a gasit-o pe Iulia. Pasul cel mai usor il facuse, insa greu a fost si cand a venit momentul sa plece de acasa, macar la o cafea.

Ani Cruceru

Patricia si Edi sunt doua provocari pe care Ani le are in viata ei in fiecare moment. La fel ca in cazul partenerei ei, copiii au aparut in plina ascensiune profesionala, fiind constienta ca urmatorii ani ii va dedica familiei. Patricia are sase ani si stie exact ce vrea, cu ce fel de oameni ii place sa interactioneze. Prima bona, un esec. A doua, cu o strategie mare din partea mamei, a fost aceptata “doar pentru Edi”. Ani a exploatat talentul Tatianei de a canta, pentru a intra in sufletul Patriciei, organizand frecvent seri de karaoke acasa.


Filosofia noastra

Noi credem ca procesul de selectie a unei bone sau menajere nu ar trebui sa fie un factor de stres. De aceea vrem sa gasim persoana potrivita fiecarei familii, alegand cu atentie si seriozitate fiecare dintre bonele sau menajerele cu care lucram. Procesul de recrutare este unul complex si angrenam in acesta personal calificat in domeniul psihologic.
Ne dorim mai presus de toate sa oferim un serviciu de calitate si optam pentru calitate, nu pentru cantitate.