Ingrijire Batrani

Bebeti recrutează și plasează personal pentru îngrijirea adulților în vârstă sau cu nevoi speciale, la domiciliul acestora.

Când angajați un îngrijitor pentru ajutor la domiciliu pentru adulții mai în vârstă, veți dori să găsiți pe cineva capabil sa se înțeleagă cu ei și să facă o treabă minunată îngrijindu-i. Dar selectarea persoanei potrivite este un proces mai ușor de povestit decât de realizat, mai ales dacă nu ați mai angajat pe nimeni până acum. Pentru a vă ajuta să găsiți pe cineva minunat, vă invităm să vă lasați  ghidați de noi pe parcursul întregului proces.

Puteți apela cu încredere la serviciile noastre pentru a găsi, angaja și păstra cea mai bună persoană pentru acest loc de muncă. Agentia noastra percepe de la clienti aceleasi onorarii ca si in cazul plasarii unei bone. Mai multe informatii puteti gasi aici

Cum lucrăm?

  1. Ne contactați pentru a cunoaste mai bine nevoile familiei dumneavoastra.
  2. Noi vom identifica între persoanele care lucrează ca îngrijitoare pentru bătrâni, pe aceea sau acelea care să corespundă cel mai bine profilului dorit.
  3. Va vom pune la dispozitie, la sediu nostru, dosarul complet al îngrijitoarei cu fisa de interviu, cazierul judiciar, avizul psihologic si alte acte și referinte aferente
  4. Vom media discutia initiala dintre dvs. si viitoarea îngrijitoare.
  5. Dupa ce selectați persoana pe care o considerati potrivită, urmează să vă întocmim contractul de prestari servicii și factura aferenta și să achitați comisionul catre agentia noastra.
  6. Timp de 7 zile in perioada de proba, veti avea posibilitatea sa testati adaptarea persoanei alese in locuinta familiei si in contact cu persoana pe care o va îngriji
  7. Dupa cele 7 zile de proba, exista urmatoarele variante:
  8. Îngrijitoarea este minunata si se potriveste nevoilor dvs., situatia in care suntem fericiti si urmeaza sa ne auzim pentru a confirma cu dvs acest aspect si ulterior.
  9. Dacă in urma perioadei de proba, îngrijitoarea nu se poate adapta, dumneavoastra optati fie sa beneficiati, fara niciun alt cost suplimentar, de alte 2 persoane la proba pentru o perioada de 60 zile calendaristice conform contractului initial, fie sa primiti banii inapoi.

In toata perioada contractuala, beneficiati de un numar nelimitat de consultatii telefonice.

Noi ne declaram bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile pe care le puteti avea pe tot parcursul procesului si sa va oferim asistenta ori de cate ori ne solicitati acest lucru.