Sibiu

Agentia Bebeti s-a extins la Sibiu. Din data de 26 aprilie, serviciile noastre au devenit disponibile pentru locuitorii din raza orasului Sibiu.
Noul punct de lucru este primul dupa Craiova unde agentia va oferi serviciile specializate de recrutare si plasare bone, menajere si ingrijitoare batrani destinate familiilor care se afla in cautarea unei persoane de incredere pe care sa o introduca in casa lor. Siguranta si calitatea serviciilor sunt emblema noastra.
Avantajul esential, prin care ne distigem, este ca facem totul cu seriozitate, implicare si experienta. Succesul Bebeti consta in implicarea eficiente a unui colectiv alcatuit din profesionisti dedicati.

Va invitam sa ne cunoasteti colegii si sa descoperiti ofertele noastre avantajoase.

Anda Cristea

Este cel de-l doilea coordonator al echipei Bebeti Sibiu.
Ce o recomandă? Activitatea de peste 15 ani în Resurse umane si experienta de mama a doi copii minunati, Andrada și Sebastian, Anda a ales sa își dedice timpul și energia sprijinind și alte prietene mămici să găsească ajutorul atât de necesar familiilor lor.

Oana Maria Prodan

A renuntat la o cariera intr-o multinationala pentru antreprenoriat. A deschis un club de activitati pentru copii si a inceput sa vina cu idei si solutii pentru a aduce fericire in sufletele lor si in casele parintilor.
De acum, va coordona Agentia Bebeti Sibiu si va putea sa vina cu o oferta completa pentru familiile din judet, pentru ingrijirea copiiilor, menajul casei si ingrijirea persoanelor varstnice