Testimoniale

"Am avut oportunitatea sa primesc prin intermediul Bebeti o bona extraordinară, cu experiență, cu care ne-am potrivit din prima secunda. Cautam de mult timp o persoana pregătită....și singura nu am reușit să o găsesc... In plus....sunt foarte pretențioasă in a alege calitate pentru copiii mei, relația bonei cu ei fiind esențială.Nu este ușor...sa găsești bona...pentru copiii unui psiholog  . Dar am reușit să vorbim aceeași limbă cu cei de la Bebeti, și omul potrivit ne-a fost găsit foarte repede. Recomand cu încredere, in mod special pentru atenția cu care au realizat selecția."

Irina Gruia

“Multumesc mult pt ca mi-ati gasit o bona exact asa cum am cerut-o! Ma bucur ca am ales sa colaboram si ma bucura si faptul ca avem in sfarsit o echipa de profesionisti in oras pe care ne putem baza. Va multumesc!” 

Andreea Sava

"Cand ma saturasem sa pun anunturi si sa tot vorbesc la telefon in speranta ca imi voi gasi o bona pentru copiii mei, m-au contactat fetele de la Bebeti! Dupa prima intalnire m-am linistit, avem o doamna foarte grijulie cu picii nostri. Multumim Bebeti! Recomand"

Alin Andrei

“Cel mai mult, in colaborarea cu Agentia Bebeti, mi-a placut deschiderea in a gasi persoana cea mai potrivita cu cerintele noastre ca beneficiari” 

Carla Cretan

“Firma la care am apelat este nu numai o firma, este un sprijin real pentru cine are nevoie de un serviciu, este o firma care in functie de ceea ce doresti iti poate oferi ce ti se potriveste, ceea ce iti doresti, si mai ales, te protejeaza in orice situatie. Multumesc.” 

Gentiana Antoniu