Testimoniale

"Cand ma saturasem sa pun anunturi si sa tot vorbesc la telefon in speranta ca imi voi gasi o bona pentru copiii mei, m-au contactat fetele de la Bebeti! Dupa prima intalnire m-am linistit, avem o doamna foarte grijulie cu picii nostri. Multumim Bebeti! Recomand"

Alin Andrei

“Multumesc mult pt ca mi-ati gasit o bona exact asa cum am cerut-o! Ma bucur ca am ales sa colaboram si ma bucura si faptul ca avem in sfarsit o echipa de profesionisti in oras pe care ne putem baza. Va multumesc!” 

Andreea Sava

"Am avut oportunitatea sa primesc prin intermediul Bebeti o bona extraordinară, cu experiență, cu care ne-am potrivit din prima secunda. Cautam de mult timp o persoana pregătită....și singura nu am reușit să o găsesc... In plus....sunt foarte pretențioasă in a alege calitate pentru copiii mei, relația bonei cu ei fiind esențială.Nu este ușor...sa găsești bona...pentru copiii unui psiholog  . Dar am reușit să vorbim aceeași limbă cu cei de la Bebeti, și omul potrivit ne-a fost găsit foarte repede. Recomand cu încredere, in mod special pentru atenția cu care au realizat selecția."

Irina Gruia

“Cel mai mult, in colaborarea cu Agentia Bebeti, mi-a placut deschiderea in a gasi persoana cea mai potrivita cu cerintele noastre ca beneficiari” 

Carla Cretan

“Firma la care am apelat este nu numai o firma, este un sprijin real pentru cine are nevoie de un serviciu, este o firma care in functie de ceea ce doresti iti poate oferi ce ti se potriveste, ceea ce iti doresti, si mai ales, te protejeaza in orice situatie. Multumesc.” 

Gentiana Antoniu